CREAM of Scandinavia

 

Desetak poznatih skandinavskih brendova dočarava duh skandinavske kulture, inspiracije i načina života. Reč je o brendovima koji su namenjeni savremenim damama, bez obzira na godine, ženama koje znaju šta hoće, koje žele udobnost i prijatnu atmosferu prilikom kupovine. U CREAM of Scandinavia mogu se naći i unikatni modni detalji domaćih dizajnera.

Modeli su poznati po svedenom dizajnu, jednostavnom ali ženstvenom kroju, divnoj paleti pastelnih boja, i najvažnije od svega izrađeni su od prirodnih materijala. Belo drvo, miris kuvanog vina, šolja kafe nateraće vas da se prepustite magiji koja stiže sa severa. Vešta ruka Jane Vranješ učinila je da CREAM of Scandinavia sinonim za dobru kupovinu i pozitivnu atmosferu. Njen smisao za dizajn dao je ovom prostoru opuštenu atmosferu – prijatno svetlo, dekorativni predmeti od cveća; malo vintage stila i za trenutak imate osećaj da ste negde drugde, a to je upravo ono čemu se i težilo, stvoriti iluziju prostora po vašoj meri i doneti duh severa.

Ovde možete svratiti po dnevnu dozu pozitivne energije i ostati koliko hoćete. Nasmejane i prijatne devojke će vam izaći u susret i pomoći pri odabiru garderobe. Priča se čak da su se na ovom mestu, rodila brojna prijateljstva, a čini se kao klub ljubitelja ženskih priča… Zvuči nesvakidašnje, zar ne? Mnoge dame su prepoznale kvalitet, pristupačne cene i poseban ugođaj, što ih inspiriše da i dalje postoje, da pažljivo biraju nove kolekcije i da vas svaki put iznenade! A kako biste bile u potpunosti zadovoljne – možete zakazati i sastanak sa ličnim stilistom koji će vam sa zadovoljstvom pomoći da pronađete svoj stil!

Ljubav prema enterijeru doprinela je razvoju nove ideje – CREAM Living HOME-a, za još više uživanja, za sva vaša čula!

Cream of Scandinavia Beograd